The power of Moroccan cuisine

The power of Moroccan cuisine

Moroccan cuisine is considered one of the most prominent cuisines in the world, as it has an international dimension, because of its richness and variety. Moroccan cuisine is the result of many influences, including European, Amazigh Berbers, Arabs, Moors, etc. In this article, I will focus on what is specific to Moroccan cuisine and I will quote some Moroccan dishes, cakes, and certain types of bread.

What are the specifics of Moroccan cuisine?
Moroccan cuisine is very famous, especially because the Moroccan people rely on natural sources.
Firstly, it should be noted that the majority of Moroccans use natural oils such as olive oil and argan, which can not be found in any place in the world oil. In addition, the use of spices such as salt and pepper, ginger, turmeric, saffron, paprika, cumin, cinnamon and white pepper is essential to Moroccan cuisine.

In addition, Moroccan prefer to use natural herbs and aromatic plants such as onions, garlic, basil, parsley, green coriander, marjoram, mint, verbena and gray za'atar especially with tea and decoration.

Moroccan cuisine also uses different kinds of meat: chicken, lamb, goat meat, beef, camel, etc. In addition, the geographical position with Morocco, there is a wide variety of fish that plays an important role in Moroccan cuisine and Moroccans gives a chance to concoct many meals in which the fish is the most important element.

What are the most famous Moroccan meal?
In Morocco, you will have the chance to enjoy meals:
First, we couscous, which is one of the most famous Moroccan meal. It is the favorite of the majority of Moroccans lunch and Friday night of Ashura (one month after the "help al adha") meal.

There are many kinds of couscous. For example, there is the couscous with seven vegetables couscous with kourdass, sweet couscous or SEFFA, etc. In addition, the traditional Moroccan tagine can be prepared with fish or different types of meat (chicken, lamb, goat, beef and camel ) or vegetables. Adding to that, there are many other Moroccan dishes like attanjya, pastilla, baddaz, skewers, etc.

Some types of traditional Moroccan bread
There are very different types of traditional bread in Morocco. The best known is the Tafarnout bread, which is prepared in conventional manner using a conventional oven that is built from clay. But there are also many other kinds of Moroccan bread, namely r'ghayef the mlawi the harcha the Batbot, etc.

Some famous Moroccan cakes
In Morocco, you can enjoy different cakes and sweets, as briouat, which consists of a puff pastry stuffed with almonds and flavored with rose water. We also have kaab el ghouzal or "gazelle horn", which is prepared with the kind of puff pastry with almonds. There are many other cakes, as fekkas el, the ghroueyba, e'chebbakya, el bahlawa, etc., whose main ingredients are almonds and walnuts, orange blossom water, honey and sesame .

La puissance de la gastronomie marocaine

La puissance de la gastronomie marocaine 

La cuisine marocaine est considérée comme l'une des cuisines les plus éminents dans le monde, car il a une dimension internationale, en raison de sa richesse et sa variété. La cuisine marocaine est le résultat de nombreuses influences, y compris européenne, amazigh berbères, arabes, maures, etc Dans cet article, je vais me concentrer sur ce qui est spécifique à la cuisine marocaine et je vais citer quelques plats marocains, des gâteaux, et certains types de pain . 

Quelles sont les spécificités de la cuisine marocaine? 
La cuisine marocaine est très célèbre, en particulier parce que les gens marocaines comptent sur des sources naturelles. 
Tout d'abord, il faut noter que la majorité des Marocains utiliser des huiles naturelles telles que l'huile d'olive et l'huile d'argan, qui ne peuvent être trouvés dans n'importe quel endroit dans le monde. En outre, l'utilisation des épices tels que le sel et le poivre, le gingembre, le curcuma, le safran, le paprika, le cumin, la cannelle ou poivre blanc est indispensable à la gastronomie marocaine. 

En outre, les marocains préfèrent utiliser des plantes aromatiques et herbes naturelles comme les oignons, l'ail, le basilic, le persil, la coriandre vert, marjolaine, menthe, verveine gris et za'atar surtout avec du thé et de la décoration. 

Cuisine marocaine utilise également différentes sortes de viandes: poulet, agneau, la viande de chèvre, bœuf, chameau, etc En outre, la position géographique grâce du Maroc, il existe une grande variété de poissons qui joue un rôle important dans la cuisine marocaine et donne Marocains une chance de concocter nombreux repas dans lequel les poissons est l'élément le plus important. 

Quelles sont les plus célèbres repas les marocains? 
Au Maroc, vous aurez la chance de profiter de repas: 
Tout d'abord, nous avons couscous, qui est l'un des plus célèbres repas les marocains. C'est le repas préféré de la majorité des Marocains sur le déjeuner de vendredi et la nuit de l'Achoura (un mois après la "aider al adha"). 

Il existe de nombreuses sortes de couscous. Par exemple, il ya le couscous aux sept légumes, couscous avec kourdass, couscous sucré ou SEFFA, etc En outre, le tajine marocain traditionnel peut être préparé avec du poisson ou différents types de viandes (poulet, agneau, chèvre, bœuf et de chameau) ou les légumes. Ajoutant à cela, il existe de nombreux autres plats marocains, comme attanjya, pastilla, baddaz, brochettes, etc 

Certains types de pain traditionnel marocain 
Y at-il des types très différents de pain traditionnel au Maroc. Le pain le plus connu est celui de Tafarnout, qui est préparée de manière traditionnelle à l'aide d'un four traditionnel qui est construit à partir d'argile. Mais il ya aussi beaucoup d'autres sortes de pain marocain, à savoir la r'ghayef, l'mlawi, l'harcha, l'Batbot, etc 

Quelques célèbres gâteaux marocains 
Au Maroc, vous pouvez profiter de différents gâteaux et des bonbons, comme l'briouat, qui se compose d'une pâte feuilletée farcie aux amandes et parfumée à l'eau de rose. Nous avons également la kaab el ghouzal ou "corne de gazelle", qui est préparé avec le genre de pâte feuilletée aux amandes. Il ya beaucoup d'autres gâteaux, comme fekkas el, l'ghroueyba, e'chebbakya, el bahlawa, etc, dont les principaux ingrédients sont les amandes et les noix, l'eau de fleur d'oranger, de miel et de sésame.

4 Must-Try restaurants in Boracay

4 Must-Try restaurants in Boracay

It is not surprising to Boracay for inclusion in the popular holiday choice of local and foreign tourists. The island is considered one of the treasures of the Philippines, is stained resorts and entertainment bars for all types of tourists. In addition to its water activities and the white sands of the beach first Boracay, one of the best things that can spice up your holiday experience is the food. Here are the top four restaurants you should not miss in Boracay

True Food Indian Cuisine

If you have a talent for authentic Indian food, True Food Indian Cuisine is your first choice. The restaurant offers a warm atmosphere for breakfast, lunch-outs, snacks or even dinner. The best Indian meal you can enjoy here are Maseha Tare Ko, mushrooms Dopalza and Chana Dal Ki. Are you a meat lover? In this case, you can choose the popular Tundori chicken. Food prices range from 200 to 500 pesos, taxes included.

True Food Indian Cuisine is located at Station 2, near White Beach. It is impossible to miss this very popular Indian restaurant.

Back Métis

Boracay Island is an old piece of land, surrounded by the serenity of the ocean waves. During the early development of the island, there were a couple of restaurants pioneers who attracted many tourists. Métis back is one of those restaurants that began as an institution of hole-in-the-wall. As time passed, Dos Métis became more and more popular.

Back Métis specializes in manufacturing delicious Spanish cuisine. Among the favorites are Paella Crustaceans, Boquerones, marinated anchovies, Spanish and Valencia. Back Metis is located at Calle Remedios, Sitio Manggayad.

Smoke Resto

Smoke Resto is a favorite Filipino well defined. If you want Filipino food cooked at home, this is the pit stop for you. You can buy the famous Filipino Bulalo for only 260 pesos and salpicão beef for 120 pesos. Kao Pad Resto smoke, also known as Bagoong Rice, is available for only 140 pesos.

Fume Bistro is located at D'Mall in Station 2, White Beach. As it is a popular Filipino restaurant, just ask around directions.

Kasbah

Original Moroccan cuisine is the specialty of the Kasbah, a popular restaurant located at station 1. Aside from the kitchen, you can also indulge in Moroccan culture of the restaurant with your friends and family. Bestsellers of the Kasbah are Kemiah, kebabs, lamb tagine with vegetables and lamb stew with Moroccan spices.

After dinner, you can enjoy a refreshing drink tea Moroccan mint well known. A budget of 1,000 pesos above is enough to enjoy the pleasures offered by the Kasbah.

Before having a reservation for a hotel in Boracay, it is advisable to create a list of restaurants you plan to visit. If you are looking for a property in Boracay, be sure to choose a location that is close to your favorite restaurant, you do not want to travel far just to enjoy the foods you love, right?

4 Doit-Essayez restaurants à Boracay

4 Doit-Essayez restaurants à Boracay

Il n'est pas surprenant de Boracay à inclure dans les choix de vacances populaires de touristes locaux et étrangers. L'île, considéré comme l'un des trésors précieux des Philippines, est pleine de taches de villégiature et des bars de divertissement pour tous les types de touristes. En plus de ses activités d'eau et le sable blanc de la plage premier Boracay, l'une des meilleures choses qui peuvent pimenter votre expérience de vacances est la nourriture. Voici les quatre meilleurs restaurants que vous ne devriez pas manquer à Boracay:

True Food Indian Cuisine

Si vous avez un talent pour la nourriture indienne authentique, True Food Indian Cuisine est votre premier choix. Le restaurant offre une atmosphère chaleureuse pour vos petits déjeuners, déjeuners-outs, des collations, ou même des dîners. Les meilleurs repas indiens que vous pouvez apprécier ici sont Maseha Tare Ko, champignons Dopalza, et Chana Dal Ki. Êtes-vous un amateur de viande? Dans ce cas, vous pouvez choisir le populaire Tundori poulet. Les prix alimentaires vont de 200 à 500 pesos, les impôts inclus.

True Food Indian Cuisine est situé à la station 2, près de White Beach. Il est impossible de manquer ce restaurant indien très populaire.

Dos métis

L'île de Boracay est une vieille parcelle de terre, entouré par la sérénité des vagues de l'océan. Au cours du développement précoce de l'île, il y avait un couple de restaurants de pionniers qui ont attiré de nombreux touristes. Dos métis est l'un de ces restaurants qui a commencé comme un établissement de trou-dans-le-mur. Comme le temps passait, Dos métis est devenu plus grand et plus populaire.

Dos métis spécialise dans la fabrication délicieuse cuisine espagnole. Parmi les favoris sont Paella Crustacés, Boquerones, marinés anchois, et espagnol de Valence. Dos métis est situé à Calle Remedios, Sitio Manggayad.

Fumée Resto

La fumée Resto est un favori philippine bien défini. Si vous voulez philippins repas cuisinés à la maison, c'est l'arrêt au stand pour vous. Vous pouvez acheter le célèbre philippin Bulalo pour seulement 260 pesos et le salpicão de boeuf pour 120 pesos. Fumée Kao Pad Resto, également connu sous le Bagoong Rice, est disponible pour seulement 140 pesos.

Fumée Resto est situé au centre commercial D'Mall au poste 2, White Beach. Comme il s'agit d'un restaurant philippin populaire, il vous suffit de demander autour de directions.

Kasbah

Cuisine marocaine d'origine est la spécialité de la Kasbah, un restaurant populaire situé à la station 1. Mis à part la cuisine, vous pouvez également se livrer à la culture marocaine du restaurant avec vos amis et votre famille. Les best-sellers de la Kasbah sont Kemiah, brochettes, tajine d'agneau aux légumes et ragoût d'agneau aux épices marocaines.

Après le repas, vous pouvez prendre une boisson rafraîchissante de thé à la menthe marocain bien connu. Un budget de 1 000 pesos ci-dessus est suffisant pour profiter des plaisirs offerts par la Kasbah.

Avant d'avoir une réservation pour un hôtel à Boracay, il est conseillé de créer une liste des restaurants que vous prévoyez de visiter. Si vous cherchez un bien immobilier à Boracay, veillez à choisir un endroit qui est près de votre restaurant préféré, vous ne voulez pas voyager loin juste pour apprécier le repas que vous aimez, non?

Impress your guests with Moroccan recipes

Impress your guests with Moroccan recipes



If you want to host an exciting dinner party that will have all your guests talking for days or even longer than why not use authentic Moroccan recipes for the event? Moroccan kitchen includes a number of exotic recipes, but the delicious food does not require difficult preparations and are quite simple to do. Most of these exotic recipes involve the use of a tagine, a ship used traditional Moroccan cuisine. Tagines are clay pots that are traditionally used to make Moroccan cuisine.

Another advantage of Moroccan cuisine is that these foods are generally very healthy besides being very tasty and easy to make. Planning a Moroccan dinner may include a search online to find exotic recipes from Morocco, and then do what Moroccan food in traditional tagines. With Moroccan food as the center of your dinner guests will have a very impressive experience.

Moroccan Recipe Search

For authentic to the invention of the Internet Moroccan recipes, you would have bought a cookbook to learn how to make Moroccan cuisine. Since the Internet has become available if it is much easier to do and can take several minutes. Many of these recipes are very healthy and is being tasty and filling, and many you will be able to obtain the necessary right of your normal grocery store ingredients. Tagines are a basic cooking technique used with Moroccan food because these vessels are more nutrients and flavors made from vegetables, spices and assists all in different flavors to blend more completely.

Moroccan cuisine and tagines

Tagines are used with Moroccan cuisine with two goals in mind. These cooking pots allow the food to cook faster and taste better, but they are also attractive serving dish when they are placed on the table. After completing Moroccan cuisine for dinner, you simply place the tagine food on the table and provide plates, serving utensils, and silverware.

Moroccan decorations can be added as well as the authentic Moroccan food, create an even more exotic and authentic atmosphere. Why not add some Moroccan lamps and Moroccan lanterns, and drape of the various tissue surfaces?

Preparing and cooking Moroccan cuisine

Preparation and cooking of authentic Moroccan cuisine is not difficult at all, the process is actually quite simple. Any Moroccan food is prepared using tagines, then just cook by time. For the appetizer course, you must include a pancake, Moroccan olives, and cheese to start the game. After the meal was served a perfect finish is a Moroccan tea, and it can be served hot or cold depending on the weather and preference.

Most Moroccan food has a spicy flavor and a little kick, and spices needed for authentic Moroccan cuisine can be found in most supermarkets. Once you become familiar with the spices used and make them available at home, and you understand the process of cooking Moroccan food and the use of Tangines, you will be able to create Moroccan food with little effort and almost no time.

Moroccan cuisine relies heavily on the influences of North Africa, so why not celebrate at your next dinner party? Your guests will enjoy the delicious and fragrant Moroccan food you offer, and an online search will help you find the best recipes for exotic Morocco for a dinner party, whatever the size preferences or guests.

Impressionnez vos invités avec des recettes marocaines

Impressionnez vos invités avec des recettes marocaines


 
Si vous souhaitez héberger une partie passionnante de dîner qui aura tous vos invités parler pendant des jours ou même plus longtemps que pourquoi ne pas utiliser les recettes marocaines authentiques pour l'événement? Cuisine marocaine comprend un certain nombre de recettes exotiques, mais ces aliments délicieux ne nécessite pas de préparations difficiles et sont assez simple à faire. La plupart de ces recettes exotiques impliquent l'utilisation d'un tajine, qui est un navire de la cuisine marocaine traditionnelle utilisée. Tajines sont des pots d'argile qui sont traditionnellement utilisés pour faire la cuisine marocaine.

Un autre avantage de la cuisine marocaine est que ces aliments sont généralement en très bonne santé en plus d'être très savoureux et facile à faire. La planification d'un dîner marocain peut inclure une recherche en ligne pour trouver des recettes exotiques en provenance du Maroc, et puis faire ce plat marocain dans les tajines traditionnels. Avec de la nourriture marocaine comme le centre de votre dîner vos invités auront une expérience très impressionnante.

Recette marocaine Recherche

Pour les recettes marocaines authentiques pour l'invention de l'Internet, vous auriez dû acheter un livre de cuisine pour apprendre à faire la cuisine marocaine. Puisque l'Internet est devenu disponible si c'est beaucoup plus facile à faire et ne peut prendre quelques minutes. Un grand nombre de ces recettes sont en très bonne santé et est en cours de savoureux et de remplissage, et avec de nombreux vous serez en mesure d'obtenir les ingrédients nécessaires à droite de votre épicerie normale. Tajines sont une technique de cuisson de base utilisé avec de la nourriture marocaine parce que ces navires restent en plus des nutriments et de saveurs apportées par les légumes, et aide tous les épices dans différentes saveurs de se mélanger plus complètement.

Cuisine marocaine et tajines

Tajines sont utilisés avec la cuisine marocaine avec deux objectifs à l'esprit. Ces récipients de cuisson permettent à l'aliment à cuire plus rapidement et meilleur goût, mais ils sont aussi attrayant plat de service quand ils sont placés sur la table. Après avoir terminé la cuisine marocaine pour le dîner, il vous suffit de placer les tajines de nourriture sur la table et fournir des plaques, ustensiles de service, et de l'argenterie.

Décorations marocaines peuvent être ajoutés ainsi que la nourriture marocaine authentique, de créer une atmosphère encore plus exotique et authentique. Pourquoi ne pas ajouter quelques lampes marocaines ou lanternes marocaines, et le drapé des tissus plus diverses surfaces?

Préparation et cuisson de cuisine marocaine

Préparation et cuisson de la cuisine marocaine authentique n'est pas difficile du tout, le processus est en fait assez simple. Toute la nourriture marocaine est préparé en utilisant les tajines, puis il suffit de les cuire selon le temps nécessaire. Pour le cours de l'apéritif, vous devez inclure une galette, olives marocaines, et le fromage pour commencer la partie. Après le repas a été servi une finition parfaite est un thé marocain, et il peut être servi chaud ou froid en fonction de la météo et de préférence.

La plupart des aliments marocains ont un goût épicé et un peu coup de pied, et les épices nécessaires à la cuisine marocaine authentique peut être trouvé dans la plupart des supermarchés. Une fois que vous vous serez familiarisé avec les épices utilisées et de les rendre disponibles à la maison, et vous comprenez le processus de cuisson de la nourriture marocaine et l'utilisation des Tangines, vous serez en mesure de créer de la nourriture marocaine avec peu d'effort et presque pas de temps nécessaire.

Cuisine marocaine s'appuie fortement sur les influences du Nord de l'Afrique, alors pourquoi ne pas célébrer les lors de votre prochain dîner? Vos convives pourront profiter des délicieuses et parfumées aliments marocains que vous offrez, et une recherche en ligne vous aideront à trouver les bonnes recettes exotiques pour le Maroc pour une partie de dîner, quelles que soient les préférences de taille ou invités.

How to make a delicious Moroccan salad

How to make a delicious Moroccan salad

Moroccan cuisine is diverse and varied and contains many different influences, including Mediterranean, Arabic, Moorish and Berber cuisines. The Arabs introduced the fruit and spices and bittersweet flavors often found in recipes for tagine. The Ottoman Empire introduced skewers, Jews have taught new techniques of food preservation and the French wine translated and pastries.

Poultry, leaf, livestock and seafood are all produced in the country, in large quantities and a wide range of fruits and vegetables are grown, including tropical. Dried fruit, cold pressed olive oil, and lemon pickle function in many Moroccan dishes. Moroccan cuisine typically has more spice to the cuisine of the Middle East.

Moroccan salads can be made with raw or cooked ingredients and are served cold or hot. A mixture of tomato and eggplant known as "Zaalouk" is a popular Moroccan salad recipe, like "taktouka," which is a combination of green pepper, tomatoes, garlic and spices.

Perhaps you are familiar with Moroccan ingredients. One of the most famous North African couscous and ingredients is that grain is particularly popular in the United Kingdom and France. Bastille and lamb tajine dishes are also popular.

Couscous salad to use

You can use couscous as a base for a Moroccan salad. Just cook the couscous according to package directions, then add some diced tomatoes, cucumber and dried fruit or raisins. Stir in olive oil, finely chopped garlic, and cumin for flavor and maybe a little lemon juice too. Season to taste with salt and pepper and you have a healthy Moroccan salad.

Another way to use a Moroccan couscous salad would add the saffron, dates, dried apricots, nuts, olives and a bit of orange juice, or any combination of these ingredients. It would be a light and aromatic salad.

Salad Recipe for zucchini

The recipe makes enough to serve followed four people. In this recipe, zucchini diced and combined with delicious flavors including garlic, parsley, cumin, lemon juice, paprika and more.

What you'll need:

1 1/2 lbs of fresh zucchini
1 teaspoon paprika
1/4 cup olive oil
1 teaspoon salt
4 tablespoons water
1/8 teaspoon cayenne pepper
3 cloves garlic, minced
2 tablespoons chopped fresh parsley
1/4 teaspoon cumin
2 tablespoons lemon juice
How to:

Scrub zucchini but do not peel. Trim the ends and cut finely. Add the zucchini in a pan with garlic, water, olive oil and spices. Cover the saucepan and cook over medium heat for seven or eight minutes, or until zucchini is tender but a little bite to it yet.

Stir in parsley, cumin and lemon juice and simmer uncovered until the mixture liquid has reduced. Taste and adjust seasoning. You can serve this warm or cold salad, as a dip for crackers or pita bread or served with a fork.