How to make a delicious Moroccan salad

How to make a delicious Moroccan salad

Moroccan cuisine is diverse and varied and contains many different influences, including Mediterranean, Arabic, Moorish and Berber cuisines. The Arabs introduced the fruit and spices and bittersweet flavors often found in recipes for tagine. The Ottoman Empire introduced skewers, Jews have taught new techniques of food preservation and the French wine translated and pastries.

Poultry, leaf, livestock and seafood are all produced in the country, in large quantities and a wide range of fruits and vegetables are grown, including tropical. Dried fruit, cold pressed olive oil, and lemon pickle function in many Moroccan dishes. Moroccan cuisine typically has more spice to the cuisine of the Middle East.

Moroccan salads can be made with raw or cooked ingredients and are served cold or hot. A mixture of tomato and eggplant known as "Zaalouk" is a popular Moroccan salad recipe, like "taktouka," which is a combination of green pepper, tomatoes, garlic and spices.

Perhaps you are familiar with Moroccan ingredients. One of the most famous North African couscous and ingredients is that grain is particularly popular in the United Kingdom and France. Bastille and lamb tajine dishes are also popular.

Couscous salad to use

You can use couscous as a base for a Moroccan salad. Just cook the couscous according to package directions, then add some diced tomatoes, cucumber and dried fruit or raisins. Stir in olive oil, finely chopped garlic, and cumin for flavor and maybe a little lemon juice too. Season to taste with salt and pepper and you have a healthy Moroccan salad.

Another way to use a Moroccan couscous salad would add the saffron, dates, dried apricots, nuts, olives and a bit of orange juice, or any combination of these ingredients. It would be a light and aromatic salad.

Salad Recipe for zucchini

The recipe makes enough to serve followed four people. In this recipe, zucchini diced and combined with delicious flavors including garlic, parsley, cumin, lemon juice, paprika and more.

What you'll need:

1 1/2 lbs of fresh zucchini
1 teaspoon paprika
1/4 cup olive oil
1 teaspoon salt
4 tablespoons water
1/8 teaspoon cayenne pepper
3 cloves garlic, minced
2 tablespoons chopped fresh parsley
1/4 teaspoon cumin
2 tablespoons lemon juice
How to:

Scrub zucchini but do not peel. Trim the ends and cut finely. Add the zucchini in a pan with garlic, water, olive oil and spices. Cover the saucepan and cook over medium heat for seven or eight minutes, or until zucchini is tender but a little bite to it yet.

Stir in parsley, cumin and lemon juice and simmer uncovered until the mixture liquid has reduced. Taste and adjust seasoning. You can serve this warm or cold salad, as a dip for crackers or pita bread or served with a fork.

Comment faire une salade marocaine savoureuse

Comment faire une salade marocaine savoureuse

La cuisine marocaine est diverse et variée et il contient beaucoup d'influences différentes, y compris la Méditerranée, arabe, mauresque et cuisines berbères. Les Arabes ont introduit le fruit et les épices ainsi que les saveurs aigres-douces souvent trouvé dans des recettes de tajine. L'empire ottoman a présenté les brochettes, les Juifs ont enseigné de nouvelles techniques de conservation des aliments et le vin français traduits et pâtisseries.

La volaille, la feuille, le bétail et les fruits de mer sont tous produits dans le pays, en grandes quantités, et une large gamme de fruits et légumes y sont cultivés, y compris ceux tropicales. Les fruits secs, de l'huile d'olive pressée à froid, et de citron fonction de cornichon dans de nombreux plats marocains. Cuisine marocaine présente habituellement plus de piquant à la cuisine du Moyen-Orient.

Salades marocaines peuvent être fabriqués avec des ingrédients crus ou cuits et ils sont servis froids ou chauds. Un mélange de tomate et l'aubergine connu comme "Zaalouk" est une recette populaire de salade marocaine, comme "taktouka," qui est une combinaison de poivron vert, les tomates, l'ail et les épices.

Peut-être vous êtes familier avec des ingrédients marocains. L'un des plus célèbres ingrédients d'Afrique du Nord est le couscous et ce grain est particulièrement populaire au Royaume-Uni et la France. Bastille et tajine d'agneau sont aussi des plats populaires.

Utilisation Couscous faire une salade

Vous pouvez utiliser le couscous comme base pour une salade marocaine. Il suffit de faire cuire du couscous en suivant les instructions sur l'emballage, puis incorporez quelques tomates coupées en petits dés, le concombre et les fruits secs ou des raisins secs. Incorporer l'huile d'olive, l'ail haché finement, et le cumin pour la saveur et peut-être un peu de jus de citron aussi. Assaisonner au goût avec du sel et du poivre et vous avez une salade marocaine saine.

Une autre façon d'utiliser couscous pour une salade marocaine serait d'ajouter le safran, les dattes, abricots secs, les noix, les olives et un peu de jus d'orange, ou toute combinaison de ces ingrédients. Ce serait faire une salade légère et aromatique.

Recette Salade de courgettes pour

La recette de suivi fait assez pour servir quatre personnes. Dans cette recette, les courgettes coupées en dés et est combiné avec des saveurs délicieuses y compris l'ail, le persil, le cumin, le jus de citron, le paprika et plus.

Qu'est-ce que vous aurez besoin:

1 1/2 lbs de courgettes fraîches
1 cuillère à café de paprika
1/4 tasse d'huile d'olive
1 cc de sel
4 cuillères à soupe d'eau
1/8 cuillère à café de poivre de Cayenne
3 gousses d'ail hachées finement
2 cuillères à soupe de persil frais haché
1/4 cuillère à café de cumin
2 cuillères à soupe de jus de citron
Comment faire:

Frotter les courgettes mais ne pas peler. Couper les extrémités et couper finement. Ajouter les courgettes dans une casserole avec l'ail, l'eau, l'huile d'olive et les épices. Couvrir la casserole et cuire à feu moyen pendant sept ou huit minutes, ou jusqu'à ce que les courgettes soient tendres mais a un peu de mordant à elle encore.

Incorporer le persil, le cumin et le jus de citron et laisser mijoter à découvert jusqu'à ce que le mélange des liquides ont réduit. Goûtez et rectifiez l'assaisonnement. Vous pouvez servir cette salade froide ou tiède, comme trempette pour craquelins ou du pain pita ou servi avec une fourchette.

Traditions and Food Tips to enjoy full Travel Morocco

Traditions and Food Tips to enjoy full Travel Morocco

What I like most about traveling is the first-hand knowledge of other cultures. It is something unique to discover the traditions, lifestyle, arts and crafts and especially the food. All countries are fascinating in their own way, but there are places in the world are richer than others in a manner of traditions and history. Morocco is one of them. Not only the history of sprouts from all over Morocco with its beautiful architecture and Medina, which kept the protected status of the old town and seems to keep its secrets, but traditions are also evident in everyday life. You just need to visit one of the famous Moroccan markets to see the abundance of their arts and crafts, and if you are lucky enough, you might even haggle a deal and bring home a Moroccan rugs renowned or a piece of precious silver jewelry hand.

Foodies who travel to Morocco will satisfy their taste buds during their visit to Morocco where traditional food is well known for its delicious tajine and couscous. Moroccan cuisine is based on meat, usually lamb or chicken, vegetables, couscous and a variety of bread. Each recipe has a tendency to wear very strong flavors, and will surely provide a wonderful dining experience.

The soups are very popular and often a meal begins with a rich and spicy soup called harira pulse. As a first course soup pulses are often served for breakfast in cafes. As harira, Bisara is a dish popular breakfast, a rich chickpea soup with fresh olive oil poured on top. Many specialize in soups and are generally recognized by the piles of cups on the counter cafes.

Another delicious Moroccan food is the famous tajine, which takes its name of the dish - a dish covered in heavy ceramic - rather than the food itself. Traditional tagines are usually made with a generous portion of meat in the middle of the dish surrounded by vegetables and fruits. The dish is essential to the success of a good tajine must slow cook with the lid. Lamb tagines are usually cooked with almonds and prunes, and chicken tagine are made with green olives and lemon. If you happen to be invited for a meal in someone's home, the Tajine is in the middle of the table and the custom is to eat vegetables in front of you take the meat of the host you offer.

Couscous is the most famous Moroccan dish, coarse semolina steamed with vegetables and spices served with lamb or chicken. Traditionally couscous is not a dish you find in restaurants, but it is food for the locals eat special days and the best couscous you may have is a Moroccan household. If you want to eat at the restaurant do not forget to order a few hours before leaving. Dates, yogurt, cheese and olives are popular snacks accompanied by many types of bread available. Mint tea is the national drink and is often offered as a sign of friendship and when negotiating the price in stores.

Traditions et Conseils de nourriture pour apprécier Maroc Voyage au complet

Traditions et Conseils de nourriture pour apprécier Maroc Voyage au complet

Qu'est-ce que j'aime le plus au sujet des voyages est la connaissance de première main des autres cultures. Il est quelque chose d'unique de découvrir les traditions, le mode de vie, les arts et l'artisanat et surtout la nourriture. Tous les pays sont fascinants à leur manière, mais il ya des endroits dans le monde qui sont plus riches que d'autres d'une manière de traditions et de l'histoire. Le Maroc est l'un d'eux. Non seulement l'histoire des choux Maroc de tous les coins avec sa belle architecture et de la Médina, qui a gardé le statut préservé de la vieille ville et semble garder ses secrets, mais les traditions sont tout aussi évident dans la vie quotidienne. Vous avez juste besoin de visiter un des fameux marchés marocains pour voir l'abondance de leurs arts et de l'artisanat, et si vous êtes assez chanceux, vous pourriez même vous marchander un accord et ramener à la maison un des tapis marocains de renom ou un morceau de main précieux d'argent bijoux.

Les gourmands qui voyagent au Maroc pourront satisfaire leurs papilles gustatives lors de leur visite au Maroc où la nourriture traditionnelle est bien connu pour son succulent tajine et couscous. La cuisine marocaine est basée sur la viande, habituellement agneau ou de poulet, légumes, couscous et un grand choix de pain. Chaque recette a tendance à porter des saveurs très fortes, et va sûrement offrir une expérience gastronomique merveilleux.

Les soupes sont très populaires et souvent un repas commence par une soupe d'impulsion riche et épicée appelée la Harira. Ainsi que d'un premier soupes d'impulsions de cours sont souvent servis pour le petit déjeuner dans les cafés. Tout comme Harira, Bisara est un plat de petit-déjeuner populaire, un riche soupe de pois chiche avec de l'huile d'olive fraîche versée sur le dessus. Beaucoup de cafés spécialisés dans les soupes et ils sont généralement reconnus par les piles de tasses sur le comptoir.

L'autre plat marocain succulente est le fameux tajine, qui tire son nom du plat - un plat couvert en céramique lourde - plutôt que la nourriture elle-même. Tajines classiques sont généralement faites avec une généreuse portion de viande au milieu du plat entouré de légumes et de fruits. Le plat est essentielle à la réussite d'un bon tajine qui doit ralentir cuire avec le couvercle. Tajines d'agneau sont généralement cuit aux amandes et pruneaux, tandis Tajines de poulet sont faites avec des olives vertes et citron. S'il vous arrive d'être invité pour un repas dans la maison de quelqu'un, le Tajine sera au milieu de la table et la coutume est de manger les légumes en face de vous accepter les morceaux de viande de l'hôte vous offre.

Le couscous est le plat marocain le plus célèbre, semoule grossière à la vapeur avec des légumes et des épices servi avec de l'agneau ou du poulet. Traditionnellement couscous n'est pas un plat que vous trouverez dans les restaurants, mais il est la nourriture des gens du pays mangent les jours spéciaux et le meilleur couscous que vous pourriez avoir est à un ménage marocain. Si vous souhaitez manger au restaurant n'oubliez pas de commander quelques heures avant de partir. Dates, yaourt, fromage frais et d'olives sont des collations populaires accompagnés de nombreux types de pain disponibles. Thé à la menthe est la boisson nationale et est souvent offert en signe d'amitié et lors de la négociation sur le prix dans les magasins.

Whip a delicious Moroccan cuisine with authentic tagine pot

Whip a delicious Moroccan cuisine with authentic tagine pot

adventurers who enjoy authentic Moroccan cuisine, it will not be able to go without a tagine pot in their homes. Here are some wonderful Moroccan dishes that you can whip up with Moroccan tagines.

Moroccan lamb stew

If you have a craving for lamb, it's a great dish that you must try. Just get Moroccan tagines if you do not have one of them in your kitchen. You could get a tagine tagine cooking and serving, if desired. Get all the spices ready mix and lamb in it. Pour a little olive oil to the pot and take the lamb tagine. This seals in the juices. Then, sauté all the garlic, onions, ginger before adding the water in the pot. Boil before adding the lamb, salt and pepper. Place the lid on the pan and simmer the dish for about an hour or until the lamb is tender. You do not have to worry about the dishes dry as the cone-shaped lid condenses the moisture in the pan.

Moroccan vegetarian stew

For those wishing to go easy on the meat, or if you prefer to try a vegetarian dish, vegetarian Moroccan stew will leave you craving more. Unlike typical salads that we are all used, this vegetarian dish is an adventure in itself. You can literally choose any type of vegetables you want to create the dish. Just heat your tagine pot and add a little olive oil. Add garlic and spices and cook until fragrant. Do not burn the garlic. Remove the mixture into another bowl. Now add a little more olive oil in the pot with carrots, eggplant, zucchini, cauliflower, onion, tomatoes, chickpeas, currants, almonds and salt. Stir to mix well before adding a little broth to cover the vegetables. Add the garlic mixture and spices together and mix well. Place the lid and simmer for about 3 hours. This should be enough time for the vegetables become tender.

Additional Flavor

Depending on how thick you want the stew or you can add a little cornstarch to thicken. Or you can mix a few ladles of vegetables in a blender before returning the mixture to the saucepan. Here are some ways you can thicken the stew. Once cooked, you can add some apricots, raisins or nuts with a little cilantro on top.

Summary

Now cooking with Moroccan tagines is quite fun when you have friends and family coming over to share a meal with you. Enjoy the process of cooking and the wonderful meal.

Fouet une délicieuse cuisine marocaine authentique avec un tajine Pot

Fouet une délicieuse cuisine marocaine authentique avec un tajine Pot

les aventuriers qui aiment la cuisine marocaine authentique, il ne sera pas en mesure d'aller sans un pot de tajine dans leurs maisons. Voici quelques plats marocains merveilleux que vous pouvez concocter avec tajines marocains.

Ragoût d'agneau marocain

Si vous avez une envie de l'agneau, c'est un plat vraiment génial que vous devez essayer. Juste obtenir des tajines marocains si vous n'avez pas l'un d'eux dans votre cuisine. Vous pourriez obtenir un tajine de cuisson et un tajine servir si vous le souhaitez. Obtenez toutes les épices prêts et mélanger l'agneau en elle. Verser un peu d'huile d'olive sur le pot de tajine et saisir l'agneau. Ceci scelle dans les jus de fruits. Ensuite, faire sauter tout l'ail, les oignons, le gingembre avant d'ajouter de l'eau dans le pot. Laisser bouillir avant d'ajouter à l'agneau, le sel et le poivre. Placer le couvercle sur la casserole et laissez mijoter le plat pendant environ une heure ou plus jusqu'à ce que l'agneau soit tendre. Vous n'avez pas à vous soucier de la vaisselle sécher comme le couvercle en forme de cône condense toute l'humidité dans la casserole.

Marocaine Ragoût végétarien

Pour ceux qui souhaitent aller simple sur la viande ou si vous préférez essayer un plat végétarien, le ragoût végétarien marocain vous laissera envie de plus. Contrairement aux salades typiques que nous sommes tous habitués, ce plat végétarien est une aventure en soi. Vous pouvez littéralement choisir n'importe quel type de légumes que vous avez envie de créer le plat. Juste chauffer votre pot de tajine et ajouter un peu d'huile d'olive. Ajouter l'ail et les épices et faire cuire jusqu'à ce que parfumé. Ne pas brûler l'ail. Retirer le mélange dans un autre bol. Maintenant, ajoutez dans un peu d'huile d'olive plus dans le pot avec vos carottes, aubergines, courgettes, chou-fleur, l'oignon, les tomates, les pois chiches, les groseilles, les amandes et le sel. Remuer pour bien mélanger le tout avant d'ajouter un peu de bouillon pour couvrir les légumes. Ajouter le mélange d'ail et d'épices ensemble et bien mélanger. Placer le couvercle et laisser mijoter pendant environ 3 heures. Cela devrait être assez de temps pour les légumes deviennent tendres.

Flavor supplémentaires

Selon l'épaisseur que vous voulez le ragoût soit, vous pouvez ajouter un peu de farine de maïs pour l'épaissir. Ou vous pouvez mélanger quelques louches de légumes dans un mélangeur avant de revenir le mélange dans la casserole. Voici quelques-unes des façons dont vous pouvez épaissir le ragoût. Une fois cuit, vous pouvez ajouter quelques abricots, raisins secs ou des noix avec un peu de coriandre sur le dessus.

Résumé

Maintenant cuisson avec tajines marocains est assez amusant quand vous avez des amis et membres de la famille à venir au cours pour partager un repas avec vous. Appréciez le processus de cuisson et le merveilleux repas.

Moroccan cuisine

Moroccan cuisine

Moroccan cuisine is a very diverse due to the influences of many civilizations and cultures that coexisted in Morocco cuisine. Moroccan cuisine is a mix of Berber, the first people who lived in Morocco, Arab, Mediterranean, and African influences. Throughout the history of Morocco was the gateway between Europe and Africa and the interaction point of many civilizations. Many experts consider as Moroccan cuisine culinary star of North Africa and rated among the best cuisine in the world. There are few places in the world where food is more carefully and artistically prepared, more delightfully served and enjoyed in Morocco. Morocco is an agricultural country that produces a wide range of Mediterranean fruits and vegetables. And also produces large quantities of sheep, cattle, poultry, seafood and serve as a basis for Moroccan cuisine. Agricultural side affects of Morocco Moroccan cuisine which consists of a lot and vegetables and fewer servings of meat.

Spices

Spices are used extensively in Moroccan dishes, they are imported to Morocco for thousands of years and some are grown locally, like saffron, mint, orange and lemon. Moroccan cuisine is characterized by rich spices like cumin, coriander, dried ginger, cinnamon and paprika are on the kitchen shelf. Also a dish that stimulate the appetite is called Harissa, a paste of garlic, chilli, olive oil and salt, made for spicy dishes that stand out among the lighter foods that are standard Mediterranean. And there is also Ras El Hanout, which means head of the workshop, the names of a dried spice mixture that combines anywhere from 10 to 100 spices. Each vendor has its own secret recipe, and no two are exactly alike.

Meals

Moroccans have three meals breakfast, lunch and dinner, the bread is eaten with every meal. Lunch or lunch is the main meal, with the exception of the holy month of Ramadan, the main meal is served around 9 or t10 o `clock at night, because people were fasting during the day. The typical meal begins with warm or cold salads followed by the main course, main course contains lamb, chicken, beef or fish with vegetables. A cup of sweet mint tea is commonly used to finish the meal. If a Moroccan invite you to drink tea with him, don `t refuse his invitation to disappoint you. In Morocco, mint tea is a symbol of hospitality and welcome customers. Moroccans always wash their hands before starting to eat the meal because they eat mostly with their hands and use bread as a utensil for some couscous they use spoons.

Famous dishes

Couscous is a dish of spherical granules made by rolling and placing a wet semolina wheat and then coating with finely ground wheat flour. The finished granules are approximately one millimeter in diameter before baking. Various cereals may be used. Traditional couscous requires considerable preparation time and is usually steamed. In many places, a more-processed, quick cook couscous is available and is particularly valued for its short preparation time. Couscous is traditionally topped with meat and vegetables. It can also be eaten alone, flavored or plain, warm or cold, or as a side dish. Moroccans believe couscous origin is Morocco. The couscous is popular in Morocco and North countries such as Algeria, Tunisia and Libya Africa. It is also popular in western Africa, franc, Spain and Italy, as well as in Turkey, Greece, Cyprus and most Arab countries. Couscous is the heart of Moroccan cuisine and is often cooked with spices, vegetables, nuts and raisins. It is a meal in itself or is topped with rich stews and grilled meats. Most families cooked couscous on Friday as a tradition. Today, the couscous is an international dish that you can get in many great restaurants in many parts of the world.

Meat

Beef is red meat consumed in Morocco, lamb is preferred, but it `s not common because of its higher price. Poultry and fish are used because of their lower price. Among the most famous dishes are Couscous, Tajine, tanjia, tablet and harira. Harira soup is the most famous in Morocco that we eat a lot of dates in the holy month of Ramadan. Moroccan salads made from raw and cooked vegetables. The salad can be served hot or cold as Zaalouk, eggplant and tomato mixture.Lamb is a main meat, roast lamb is cooked until enough to be pulled apart and eaten with tender fingers. It is often garnished with raisins and onion sauces, or even an apricot puree. Meat and fish can be grilled, baked or cooked in earthenware called Tagine. Salty foods are enhanced with fruits, dried and fresh apricots, dates, figs, raisins, to name a few. lemon confit in a mixture of lemon juice salt give a unique face to many chicken dishes and Moroccan pigeon. Nuts are prominent, pine nuts, almonds and pistachios appear in all sorts of unexpected places. Moroccan sweets are rich and dense confections scents of cinnamon, almond, fruit and which are rolled in dough filed, soaked in honey, and stirred into puddings.

Conclusion:

Moroccan cuisine is one of the most important cuisines in the Mediterranean cuisine. Civilizations that have lived in Morocco enrich the diversity of Moroccan cuisine. In Morocco, most homemade dishes are prepared by women. Moroccan women don `t allow their husbands to be with them in the kitchen, they consider their own private business. Women stand in the kitchen for long hours to prepare wonderful dishes especially when he is invited to the house. Moroccans are eager to show their hospitality to their customers. So if you visit Morocco even poor family will starve to prepare the most famous dishes and the best for you to show you their hospitality. How to cook some dishes vary from different cities of Morocco and Fez, Meknes, Marrakech, Rabat and Tetouan refined Moroccan cuisine over the centuries and created the basis of what is known as Moroccan cuisine today.